BuyByte slår upp portarna – Svensk molnlagring som växer med ditt företag!


Vi är stolta att äntligen få presentera BuyByte, din nya partner för säker och skalbar lagringstjänst. Byggd på kraften i Ceph och helt S3-kompatibel, erbjuder vi en modern och flexibel molnlagringslösning som är helt anpassad efter svenska företags behov.

Vad gör BuyByte unikt?
Förutom att vi levererar en högpresterande lagringstjänst, är BuyByte en helsvensk tjänst med alla våra datacenter belägna i Sverige. Detta innebär att din data lagras under de strängaste säkerhetskraven och i enlighet med både svenska och europeiska dataskyddslagar.

Vi erbjuder objektlagring, hög tillgänglighet, och flexibel skalbarhet, så att du bara betalar för det du faktiskt använder. Oavsett om du driver en startup eller ett väletablerat företag, har vi lagringslösningen som växer i takt med dig.

Vi är nu redo att välkomna företag av alla storlekar att uppleva framtidens datalagring med BuyByte. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att lagra och hantera din data på ett säkert, kostnadseffektivt och pålitligt sätt.

Välkommen till BuyByte – Svensk lagring som ger dig full kontroll över din data!